Persoonlijk kennismaken met onze school

Naar de brugklas! Dat is een spannende keuze. Normaal ontmoeten we je een aantal keer bij ons op school: tijdens de OPEN DAG of bij een van de lessen die je tijdens het schooljaar kan volgen.

Nu moet alles zoveel mogelijk digitaal. En heb je misschien meer vragen. Gelukkig is dat bij ons geen probleem. Kijk hieronder naar alle mogelijkheden om persoonlijk met ons kennis te maken: op school en digitaal.

En je kan je ook meteen opgeven om in te schrijven voor de brugklas. We nemen de tijd voor je, want deze keuze is BELANGRIJK!

Verlate aanmelding brugklas

De aanmelding voor de brugklas 2021/22 is gedaan. Wij zijn blij dat we meer dan 180 nieuwe leerlingen mogen begroeten. Op 30 juni komen zij kennismaken met ons: de school, de mentor en hun klasgenoten!

Zijn je kind en jij (nog) niet ingeschreven bij ons en wil je dat wel? En heeft jouw kind een havo, havo/vwo of vwo-advies? Stuur ons een mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op.

Rondleidingen

Persoonlijke rondleiding

Na de lockdown geven we persoonlijke rondleiding op school. Maximaal twee personen per gezin mogen deelnemen. De rondleiding duurt maximaal 1 uur. We houden ons natuurlijk aan de RIVM-maatregelen.

De inschrijving hiervoor wordt na de lockdown geopend.

In gesprek met ons