Van Maerlant in video

Hoe is het om bij ons les te hebben? En wat leer je eigenlijk? En wat willen je ouders en verzorgers weten als je naar het Van Maerlantlyceum gaat? Klik hieronder door onze video's voor een goede impressie van onze school.

Van Maerlant LIVESTREAM

Hieronder staan alle video's van de LIVESTREAM van onze OPEN DAG 16 januari om terug te kijken. Veel kijkplezier!

Wiskunde Quiz

209 kinderen hebben meegedaan aan onze Wiskunde Quiz! Vanwege het grote aantal deelnemers hebben we het aantal prijzen verdubbeld. De winnaars ontvangen deze week een mail van ons.

Antwoorden

Wil je de antwoorden nog niet weten STOP DAN MET LEZEN. Voor alle andere kinderen staat het antwoord hier: 1C – 2A – 3C – 4C – 5B – 6B – 7D – 8D – 9C – 10D

Van Maerlant in video

Kennismaking online

We hebben nog meer informatie! In najaar 2020 hebben we onze kennismakingsactiviteiten online gedaan. Hier kan je de livestreams van onze VML-dag en Informatieavonden voor ouders terugkijken.

VML-dag

Weten hoe het bij ons op school is? Kijk onze Van Maerlantdag LIVESTREAM terug. Twee digitale lessen, twee challenges en echte middelbare schoolleerlingen in de klas. Zo kun je als leerling de ins en outs van onze school beleven!

Informatieavond | deel 1

Heb je kinderen in groep 7 of 8 en wil je meer weten over hoe onze school werkt? Kijk dan deze eerste van onze twee digitale informatie avonden.

• Van Maerlantlyceum in een notendop

• Hoe begeleidt het Van Maerlant?

Informatieavond | deel 2

Heb je kinderen in groep 7 of 8 en wil je meer weten over hoe onze school werkt? Kijk dan deze tweede van onze twee digitale informatie avonden.

• Alles over atheneum en gymnasium

• Onderzoeksvaardigheden, hoe werkt dat?

• Alles over havo

Leerlingen in actie

Op onze school doen leerlingen veel zelf.
Ze doen mee aan projecten, binnen en buiten de lessen.
Weten hoe dat er uit ziet? Kijk mee!